Stunten op de motor in Joe Danger | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Joe Danger vertoont opvallende overeenkomsten met Trials HD. Ook Joe racet van links naar rechts door het beeld, over een parcours vol schansen, loopings, ringen van vuur en andere hinderni en. De games verschillen echter in stijl: waar Trials HD een vrij serieuze uitstraling kent, slaat Joe Danger een tekenfilmachtige weg in.

Ook laat Joe Danger het toe de hindernisbaan met meerdere spelers tegelijk af te leggen. Afgaande op de screenshots is het ook mogelijk op meerdere niveaus in de diepte te racen, net als in bijvoorbeeld LittleBigPlanet. Met die game heeft Joe Danger ook nog wat anders gemeen: een leveleditor. In Joe Danger zijn de parcoursen tijdens het spelen aan te pa en. Druk op pauze, plaats een looping en ga direct weer verder met de race.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou