Nieuws
Atlas

Studio Wildcard-game Atlas komt een week later uit

Verschijnt nu op 19 december

Geschreven door Michel Musters op
Atlas, de nieuwe game van Ark: Surival Evolved-ontwikkelaar Studio Wildcard, komt een week later uit op 19 december.

De MMO met een fantasievol piratenthema werd afgelopen week onthuld op The Game Awards en had eigenlijk vandaag op Steam Early Access uit moeten komen, maar verschijnt nu dus een week later. De precieze reden voor dit uitstel is niet bekend.

In Atlas kunnen volgens Wildcard wel 40.000 spelers tegelijk op één server spelen. Gamers kunnen hun eigen schepen bouwen en over zeeën varen, eilanden ontdekken en het tegen monsters zoals draken opnemen. Er is ook een Xbox One-versie in de maak die ergens volgend jaar op Xbox Game Preview moet verschijnen. Bezoek hier de Steam-pagina.

Dit artikel delen:

Lees meer

Super Smash Bros. Ultimate in drie dagen 1,23 miljoen keer verkocht in Japan Black Ops 4-spelers ontdekken vroegtijdig nieuwe dlc
2

Reacties op: Studio Wildcard-game Atlas komt een week later uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • GSNuke

  • 12 december 2018 09:12
  Sea of Thieves on steroids.

  Het ziet er geweldig uit en ben het spel al enige tijd aan het volgen. Zelf helaas wel redelijk sceptisch over de launch van de game. Van alle games die ik op launch day direct begon te spelen was ARK toch wel de ergste. Servers waren ontzettend instabiel en dan nog maar niet te praten over de optimalisatie van de game…gelukkig wel een heel stuk verbeterd dus hopelijk hebben ze er van geleerd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ragpost

  • 12 december 2018 09:58
  Tja. ARK is absoluut mijn favoriete game. Heb het al vanaf de eerste dag. Als je de development hebt gevolgd, zal je weten dat dit niks nieuws is voor Wildcard. Ze worden niet beter in verwachtingsmanagement.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.