Studio van Halo-regisseur sluit deuren

Studio van Halo-regisseur sluit deuren

V1 Interactive, dat vorig jaar de shooter Disintegration uitbracht, sluit zijn deuren.

De studio werd vijf jaar geleden opgericht door Marcus Lehto, die daarvoor bij Bungie creative lead was en aan de eerste Halo-games werkte. Op Twitter werd de sluiting van de studio bekendgemaakt. 

Lehto laat daarbij weten dat hij de afgelopen maanden altijd transparant is geweest naar de werknemers. Daarbij meldt hij dat werknemers voor nu nog ondersteund worden door de studio, terwijl ze kunnen zoeken naar nieuw werk.

Het vorig jaar gelanceerde Disintegration behaalde niet het beoogde succes. De sci-fi shooter met strategie-elementen, gesitueerd in een wereld waarin ziektes en overbevolking grote problemen veroorzaken voor de mensheid, laat spelers controle uitoefenen over een mech en AI-teamgenoten. Eind vorig jaar werd de multiplayer van de game al volledig gesloten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

O ja, toen 1x een trailer van gezien, zag er wel interessant uit, en nooit meer wat van gehoord. Jammer, je gunt het niemand.

0
test

Wist niet dat de game al uit was gekomen, dacht dat er alleen een beta van was geweest. wel wat van gezien van de game, maar sprak me niet echt aan.

0

Aanbevolen voor jou