2K Boston, de ontwikkelaar die ons het voortreffelijke BioShock bracht, heeft vandaag een paar vacatures online geplaatst. De studio heeft namelijk nieuw talent nodig om mee te werken aan hun volgende grote project. In de vacatures zelf is geen aanwijzing te vinden aan welk spel er precies gewerkt zal worden, maar de baanomschrijvingen wind er geen doekjes om dat er geprogrammeerd zal moeten worden voor de Xbox 360.

Toch is er veel kans op dat 2K Boston zich stilaan klaarmaakt om aan de productie van het vervolg op BioShock te beginnen, al is deze bewering op dit moment niets meer dan een gok. Opvallend is echter dat er in de vacature een rechtstreekse verwijzing zit naar BioShock:

If you have always dreamed of working at a developer that is cutting edge, makes awesome games, fosters creativity, and has a lot of fun then “would you kindly” go to our website and apply for one of our open positions.

Toeval of niet, maar kennen we het "would you kindly" gedeelte niet ergens van? Mensen die BioShock reeds achter de rug hebben weten wel waar ik het over heb. We houden jullie op de hoogte over de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe project van 2K Boston.

Is 2K Boston begonnen aan de ontwikkeling van het vervolg op BioShock?