Ter gelegenheid van de lancering van De Sims 2 voor de consoles, plaatste Electronic Arts voor de tweede maal het Glazen Sims Huis in hartje Utrecht. Ditmaal gingen de studenten de strijd aan om de hoofdprijs, een gloednieuwe Fiat Punto, mee naar huis te nemen. Van de vier geselecteerde studentenverenigingen gingen er uiteindelijk twee, bestaand uit ieder vier man, het huis in.

Van donderdagavond 17 november tot en met zondag 20 november vertoefden de studenten in het doorzichtige huis, alwaar ze allerlei opdrachten moesten voltooien. Deze opdrachten bestonden onder andere uit het distribueren van een eigen Sims lied op zoveel mogelijk radiostations en het organiseren van een borrel voor zoveel mogelijk bekende Nederlanders. Aan het eind van de strijd bleek de Haarlemse vereniging Novitas het beste gepresteerd te hebben en werden zij overladen met cadeaus, waaronder de auto.

Ben je niet van dit soort PR-geleuter gediend en lees je liever een review van het spel, klik dan op deze link om onze mening over de console versie van De Sims 2 te zien.