Stronghold 3 uitgesteld | Gamer.nl

Stronghold 3 uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een exacte datum noemen Southpeak en Firefly nog niet. De ontwikkelaar heeft naar eigen zeggen meer tijd nodig om een aantal nieuwe features te implementeren, die ervoor moeten zorgen dat Stronghold 3 de beste game in zijn genre wordt. Volgens Simon Bradbury, designer bij Firefly Studios, zullen de fans niet teleurgesteld worden.

Stronghold

Stronghold is een real-time strategy gamereeks ontwikkeld door Firefly Studios. Het doel in de games is om als heerser van een koninkrijk voor een stabiele economie en een sterk leger te zorgen. Oorlogvoering speelt een grote rol in de game, maar het economische aspect wordt ook uitgebreid belicht in een aparte campagne die zich richt op de economie. Stronghold kreeg verscheidene vervolgen, waaronder Stronghold 2 en Stronghold Legends.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou