Stronghold 3 in ontwikkeling bij Firefly Studios | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De belangrijkste verbetering in Stronghold 3 ten opzichte van voorgaande delen is volgens Firefly de sterk verbeterde grafische engine. Deze engine zorgt er voor dat er nieuwe gameplay-elementen kunnen worden geïntroduceerd. Firefly heeft nog geen concrete beschrijving gegeven van wat dit dan precies inhoudt.

Hoewel meer informatie over de game ontbreekt, is er een teaser website online gegaan waar geïntere eerden zichzelf kunnen inschrijven voor een nieuwsbrief. Ook is er een Facebook-pagina voor Stronghold 3 geopend, waar nieuwe ontwikkelingen rondom de titel zullen worden geplaatst. Stronghold 3 moet in de lente van 2011 uitgegeven worden door Southpeak Interactive.

Stronghold

Stronghold is een real-time strategy gamereeks ontwikkeld door Firefly Studios. Het doel in de games is om als heerser van een koninkrijk voor een stabiele economie en een sterk leger te zorgen. Oorlogvoering speelt een grote rol in de game, maar het economische aspect wordt ook uitgebreid belicht in een aparte campagne die zich richt op de economie. Stronghold kreeg verscheidene vervolgen, waaronder Stronghold 2 en Stronghold Legends.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou