Nadat Enclave op de Xbox geen slechte zaken gedaan heeft, is het nu de beurt aan de PC om de titel te 'hosten'. Enclave is een op de aktie gefocusde role playing game, waarin alles draait om de strijd tussen het licht en het kwaad. Eeuwen geleden is de wereld in Enclave namelijk in twee delen gesplitst, wat ertoe heeft geleid dat er twee compleet verschillende groepen mensen op de planeet wonen.

Het gat tussen deze twee aardmassa's is echter steeds kleiner te worden, waardoor het nu ook mogelijk wordt om van het ene deel naar het andere deel te reizen. Als gamer heb je in Enclave de keuze om voor het licht of het kwaad te gaan strijden. Worthplaying heeft een aantal nieuwe screenshots van het spel voor je.In Enclave, the action-oriented role player can choose from 12 different character classes and enjoy long-term fascination in more than 24 detailed levels. A medieval fantasy ambience featuring impressive landscapes, castles, lava caves and city backdrops are bound to enchant the gamers. Ogres, gnomes, and druids tackle their enemies with numerous weapons and pieces of equipment such as swords, battle axes, and catapults.

Er is ondertussen op de redactie ook een preview versie van het spel terecht gekomen, wat ons de kans geeft om de game wat uitvoeriger te gaan bekijken. Verwacht binnenkort de preview.