Strijdt tussen het licht en het kwaad in Enclave | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Nadat Enclave op de Xbox geen slechte zaken gedaan heeft, is het nu de beurt aan de PC om de titel te 'hosten'. Enclave is een op de aktie gefocusde role playing game, waarin alles draait om de strijd tu en het licht en het kwaad. Eeuwen geleden is de wereld in Enclave namelijk in twee delen gesplitst, wat ertoe heeft geleid dat er twee compleet verschillende groepen mensen op de planeet wonen.

Het gat tu en deze twee aardma a's is echter steeds kleiner te worden, waardoor het nu ook mogelijk wordt om van het ene deel naar het andere deel te reizen. Als gamer heb je in Enclave de keuze om voor het licht of het kwaad te gaan strijden. Worthplaying heeft een aantal nieuwe screenshots van het spel voor je.In Enclave, the action-oriented role player can choose from 12 different character cla es and enjoy long-term fascination in more than 24 detailed levels. A medieval fantasy ambience featuring impre ive landscapes, castles, lava caves and city backdrops are bound to enchant the gamers. Ogres, gnomes, and druids tackle their enemies with numerous weapons and pieces of equipment such as swords, battle axes, and catapults.

Er is ondertu en op de redactie ook een preview versie van het spel terecht gekomen, wat ons de kans geeft om de game wat uitvoeriger te gaan bekijken. Verwacht binnenkort de preview.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou