Streets of Rage 4 krijgt co-op voor vier spelers

Streets of Rage 4 krijgt co-op voor vier spelers

Uitgever Dotemu heeft een nieuwe trailer voor Streets of Rage 4 uitgebracht. De beelden onthullen een coöperatieve modus voor vier spelers en een nieuw personage.

Zoals de trailer meldt is het de eerste keer in de Streets of Rage-franchise dat spelers met drie anderen lokaal kunnen spelen. Online is co-op mogelijk met twee spelers, zoals dat in voorgaande delen enkel offline mogelijk was.

Het nieuwe personage Floyd Iraia is ook te zien in de nieuwe beelden. Iraya heeft mechanische armen die vijanden een flink pak rammel kunnen geven en kunnen elektrocuteren. Daarnaast beschikt de vechter over een grijphaak om vijanden naar zich toe te trekken. Streets of Rage 4 bevat ook een aantal klassieke personages uit de vorige delen, zoals Axel, Blaze en Adam.

Streets of Rage 4 is het eerste deel in de franchise in 25 jaar. De game belooft een ode aan de klassieke beat ‘em up-games te worden met handgetekende omgevingen en dancemuziek van componisten van onder andere Sonic the Hedgehog, Jet Set Radio en vorige Streets of Rage-games.

Streets of Rage 4 verschijnt dit jaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is vet, kijk zo uit naar deze game

0
test

Ik was em vergeten, net weer op mn wishlist gezet :D

0

Aanbevolen voor jou