Street Fighter X Tekken krijgt Tournament-modus via patch | Gamer.nl

Street Fighter X Tekken krijgt Tournament-modus via patch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het toevoegen van een dergelijke modus is bedoeld om toernooispelers tegemoet te komen. Zij reageerden met veel kritiek op de eerdere aankondiging van het gem-systeem dat in de game zit. "We weten dat veel spelers bezorgd zijn dat het gem-systeem het moeilijker maakt om toernooien te houden. We hopen dat de patch veel zorgen van de community zal wegnemen", aldus Yoshinori Ono, producent bij Capcom.

Het gem-systeem geeft de speler de mogelijkheid om voor een gevecht drie gems te kiezen die het personage (tijdelijke) bonu en geven. Sommigen van deze gems zijn altijd actief, anderen kunnen tijdens een gevecht ingezet worden en geven tijdelijke voordelen. Capcom heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt van de patch, maar hoopt deze zo snel mogelijk na de lancering van de game uit te brengen. Die vindt plaats op 9 maart.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou