Street Fighter-boegbeeld verlaat Capcom na dertig jaar

Street Fighter-boegbeeld verlaat Capcom na dertig jaar

Streef Fighter-boegbeeld Yoshinori Ono heeft aangegeven dat hij Capcom na dertig jaar gaat verlaten.

Dat maakte hij bekend in een Tweet. De man geeft aan dat hij zijn carrière vanaf 1 mei elders voortzet, namelijk bij de studio Delightworks. Ono werkt al sinds 1998 aan Street Fighter-games en staat vooral bekend om zijn bijdrage aan Street Fighter 4.

Delightworks is de ontwikkelaar van de mobiele game Fate/Grand Order en zal in de nabije toekomst de game Melty BLood: Type Lumina uitgeven. Ono geeft in zijn Tweet aan dat Delightworks net even anders te werk gaat dan hij gewend is en dat hij hier vanaf een ander perspectief naar de ontwikkeling van games gaat kijken.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ??? Als ik op de Twitter kijk van deze Yoshinoro Ono zie ik dat hij zelf deze Engelse tweet 14 uur geleden heeft geplaatst. Nu weet ik niet wat jij bedoelt met ‘een hele tijd’. Maar ik neem aan langer dan 14 uur? 😃😃😃 Geen idee of je hem dus verward met iemand anders misschien? Dat zou natuurlijk kunnen. Of hij heeft eerder al eens hierover op zijn Twitter iets gezegd. Maar dat lijkt me vrij onwaarschijnlijk als hij deze vandaag zo plaatst. De man plaats het namelijk zelf alsof het nieuws is en niet als een reminder voor het toekomstige.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou