Street Fighter 6 komt waarschijnlijk pas na maart 2023 uit

Street Fighter 6 komt waarschijnlijk pas na maart 2023 uit

Het is waarschijnlijk dat Street Fighter 6 niet voor april 2023 uitkomt.

Hoewel het vechtspel nog geen releasedatum heeft, liet Capcom in het bekendmaken van diens fiscale kwartaalcijfers weten wat het de rest van dit fiscale jaar - dat loopt tot april 2023 - op de planning heeft staan. Het bedrijf noemt nieuwe dlc voor Resident Evil Village, de multiplayergame Resident Evil Re:Verse en het op 24 maart 2023 te verschijnen Resident Evil 4 Remake.

Street Fighter 6 wordt daarbij niet genoemd, dus het is waarschijnlijk dat die game pas ergens daarna verschijnt. Ook Exoprimal, de actiegame met dinosauriërs, wordt niet vermeld en komt dus waarschijnlijk ook pas daarna uit.

Capcom heeft verder totale verkoopcijfers van diens games gepubliceerd. Zo is sinds 30 september Monster Hunter Rise 11 miljoen keer verkocht - wat betekent dat er tussen juli en september een miljoen exemplaren van de game over de toonbank zijn gegaan. Uitbreiding Sunbreak is 4,4 miljoen keer verkocht. 

Resident Evil is echter nog altijd Capcoms bestverkochte franchise. Er zijn in totaal 131 miljoen exemplaren van games uit de reeks verkocht, ten opzichte van 88 miljoen Monster Hunter-games. In totaal zijn er 49 miljoen exemplaren van Street Fighter-spellen verkocht.

Capcom kampt overigens met een daling in omzet ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf geeft aan dat de voornaamste reden daarvoor is dat er in dezelfde periode vorig jaar een relatief nieuwe, grote game werd verkocht, en op dit moment niet.

Capcom
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou