Nieuws
Street Fighter 6

Street Fighter 6 komt waarschijnlijk pas na maart 2023 uit

Capcom maakt geen melding van het spel bij het bespreken van diens plannen voor dit fiscale jaar

Geschreven door Michel Musters op
Het is waarschijnlijk dat Street Fighter 6 niet voor april 2023 uitkomt.

Hoewel het vechtspel nog geen releasedatum heeft, liet Capcom in het bekendmaken van diens fiscale kwartaalcijfers weten wat het de rest van dit fiscale jaar - dat loopt tot april 2023 - op de planning heeft staan. Het bedrijf noemt nieuwe dlc voor Resident Evil Village, de multiplayergame Resident Evil Re:Verse en het op 24 maart 2023 te verschijnen Resident Evil 4 Remake.

Street Fighter 6 wordt daarbij niet genoemd, dus het is waarschijnlijk dat die game pas ergens daarna verschijnt. Ook Exoprimal, de actiegame met dinosauriërs, wordt niet vermeld en komt dus waarschijnlijk ook pas daarna uit.

Capcom heeft verder totale verkoopcijfers van diens games gepubliceerd. Zo is sinds 30 september Monster Hunter Rise 11 miljoen keer verkocht - wat betekent dat er tussen juli en september een miljoen exemplaren van de game over de toonbank zijn gegaan. Uitbreiding Sunbreak is 4,4 miljoen keer verkocht. 

Resident Evil is echter nog altijd Capcoms bestverkochte franchise. Er zijn in totaal 131 miljoen exemplaren van games uit de reeks verkocht, ten opzichte van 88 miljoen Monster Hunter-games. In totaal zijn er 49 miljoen exemplaren van Street Fighter-spellen verkocht.

Capcom kampt overigens met een daling in omzet ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf geeft aan dat de voornaamste reden daarvoor is dat er in dezelfde periode vorig jaar een relatief nieuwe, grote game werd verkocht, en op dit moment niet.

Capcom

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste screenshots Neymar en Pogba in Cod: Modern Warfare 2 gelekt CoD: Modern Warfare 2 bevat op disk blijkbaar maar 72 MB aan data
0

Reacties op: Street Fighter 6 komt waarschijnlijk pas na maart 2023 uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.