Nieuws
Street Fighter 6

Street Fighter 6 bevat besturingsoptie voor beginners

Button bashen werkt!

Geschreven door Jari Klapwijk op
Street Fighter 6 bevat een speciale besturingsopties voor beginnende spelers die willekeurig op knoppen drukken.

Dat blijkt uit een interview gepubliceerd door GameInformer. Naast de Classic- en Modern-besturingsopties komt er ook de optie Dynamic die alleen beschikbaar is in lokale potjes. Volgens Capcom kunnen spelers dan verschillende knoppen indrukken, terwijl kunstmatige intelligentie bepaalt welke moves het personage uitvoert. Het is wel nog mogelijk om het personage zelf te laten bewegen en aanvallen te pareren.

De uitgevoerde move is afhankelijk van de positie en situatie waarin de speler zich bevindt. Zo kan dezelfde knop in de ene situatie een projectiel gooien en in een andere situatie een klap uitdelen. "We wilen dat er iets belangrijks en iets dat een verschil maakt gebeurt als er willekeurig op knoppen wordt gedrukt", vertelt regisseur Takayuki Nakayama.

Street Fighter 6 wordt ontwikkeld op de RE Engine die we onder andere kennen van de laatste Resident Evil-games. Het spel komt in 2023 uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze tips geven je een vliegende start in God of War Ragnarök Halo Infinite-update maakt Forge- en co -op- modus beschikbaar
0

Reacties op: Street Fighter 6 bevat besturingsoptie voor beginners

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.