Street Fighter 5 krijgt lootboxes | Gamer.nl

Street Fighter 5 krijgt lootboxes | Gamer.nl

Op de href="http://www.capcom-unity.com/strumslinger/blog/2018/06/19/survival-mode-improvements-and-the-new-fighting-chance-mode-debut-in-street-fighter-v-arcade-edition-on-june-25" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Capcom-blog</a> kondigt het bedrijf aan dat Street Fighter 5 een variant van lootboxes krijgt die spelers kunnen kopen met in-game geld.

Op 25 juni komt er een update naar Street Fighter 5 die de lootboxes introduceert. Om een lootbox te verkrijgen moet een speler vijfhonderd ''Fight Money'' spenderen bij Menat, een waarzegster die vervolgens de toekomst voorspelt. Spelers kunnen hierdoor Battle Goods ontvangen om te gebruiken in de Survival Mode, kla ieke Street Fighter-art of nieuwe kleuren en skins voor hun personages. Deze nieuwe kleuren en skins kunnen bovendien alleen via deze voorspellingen verkregen worden.

Daarnaast zijn er ook aanpa ingen gemaakt aan de Survival Mode, waarin spelers het zo lang mogelijk uit moeten houden tegen steeds sterkere tegenstanders. Hier zijn Battle Goods toegevoegd, die personages sterker maken of de overlevingskans beïnvloedt. Ook is het mogelijk om na een nederlaag Fight Money te besteden om het gevecht opnieuw te proberen. Voorheen was het alleen mogelijk om helemaal opnieuw te beginnen na het onderspit gedolven te hebben.

Speciale skin voor Cammy

In de comments melden fans dat ze niet blij zijn met de updates. Ze vinden Survival Mode te moeilijk en spelers hebben al een tekort aan Fight Money. Deze geld-eenheid kunnen spelers verdienen door wekelijkse uitdagingen te behalen of door online te winnen van andere spelers. Voor mensen die voornamelijk offline of tegen vrienden vechten is het daarom lastig om aan Fight Money te komen. Wel hebben spelers de optie echt geld te besteden in plaats van Fight Money om personages te kopen.

Menat, de waarzegster in Street Fighter 5
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou