Street Fighter 5 krijgt Alex als nieuw personage | Gamer.nl

Street Fighter 5 krijgt Alex als nieuw personage | Gamer.nl

Alex is het nieuwste vechter waar Street Fighter 5-spelers mee aan de slag kunnen. De vechter verscheen voor het eerst in Street Fighter 3 en moet later in maart beschikbaar komen. Tegelijk brengt uitgever Capcom nieuwe gamemodi en patches voor het spel uit.

Op Capcoms blog is te zien dat Alex een uit de kluiten gewa en vechter is. Zijn lange ledematen zorgen voor een groot bereik, een van zijn specialiteiten is dan ook tegenstanders vastpakken. Alex is een van de eerste dlc-personages die los te koop zijn in Street Fighter 5.

Ook krijgt Street Fighter 5 een nieuwe spelmodus genaamd Challenge Mode. Deze is onderverdeeld in Demonstrations en Trials. In Demonstrations kunnen spelers van elk niveau oefenen met een personage naar keuze.

In-game geld
In de andere modus, Trials, is het zaak om specifieke combo's uit te voeren. Hiermee kunnen spelers de in-game munteenheid Fight Money verdienen. Dit geld is te besteden in de in-game winkel waar speelbare personages te koop zijn evenals verscheidene outfits.

Verder zorgt de patch dat enkele bugs verholpen zijn en zorgt voor een betere balans in de kracht van de verschillende personages. Een precieze datum voor de update is nog niet bekend, volgens Capcom komt deze later in maart uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou