Nieuws

Street Fighter 5 krijgt Alex als nieuw personage

Ook nieuwe gamemodi en patches in aantocht

Geschreven door Gijs Scheltens op

Alex is het nieuwste vechter waar Street Fighter 5-spelers mee aan de slag kunnen. De vechter verscheen voor het eerst in Street Fighter 3 en moet later in maart beschikbaar komen. Tegelijk brengt uitgever Capcom nieuwe gamemodi en patches voor het spel uit.

Op Capcoms blog is te zien dat Alex een uit de kluiten gewassen vechter is. Zijn lange ledematen zorgen voor een groot bereik, een van zijn specialiteiten is dan ook tegenstanders vastpakken. Alex is een van de eerste dlc-personages die los te koop zijn in Street Fighter 5.

Ook krijgt Street Fighter 5 een nieuwe spelmodus genaamd Challenge Mode. Deze is onderverdeeld in Demonstrations en Trials. In Demonstrations kunnen spelers van elk niveau oefenen met een personage naar keuze.

In-game geld
In de andere modus, Trials, is het zaak om specifieke combo's uit te voeren. Hiermee kunnen spelers de in-game munteenheid Fight Money verdienen. Dit geld is te besteden in de in-game winkel waar speelbare personages te koop zijn evenals verscheidene outfits.

Verder zorgt de patch dat enkele bugs verholpen zijn en zorgt voor een betere balans in de kracht van de verschillende personages. Een precieze datum voor de update is nog niet bekend, volgens Capcom komt deze later in maart uit.

Bron: Capcom

Dit artikel delen:

Lees meer

Stardew Valley is al 425.000 keer verkocht Nederlandse studio Two Tribes stopt met games maken
1

Reacties op: Street Fighter 5 krijgt Alex als nieuw personage

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  darkmanwls

  • 11 maart 2016 13:46
  Even vooraf een kleine nuance voor iedereen die nu wil gaan klagen over betaalde DLC. Characters kopen kan inderdaad met echt geld. Maar ook met ingame verdiend fight money.
  En als je ook maar een beetje fanatieke speler bent, dan heb je allang genoeg om dit character te kunnen kopen zonder daar geld aan te hoeven besteden. Ik kan zelfs al de 1e 3 characters kopen. Gewoon het spel spelen en t gaat vanzelf.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.