Streamer vestigt wereldrecord door 572 uur te streamen

Streamer vestigt wereldrecord door 572 uur te streamen

Andrew 'GiantWaffle' Bodine heeft een nieuw wereldrecord gevestigd. De bekende internetpersoonlijkheid heeft in een maand tijd 572 uur lang gestreamd.

De doelstelling was om in een tijdsbestek van 30 dagen, meer dan 569 uur te streamen. Hoe hij dit invult, is volledig aan hem. Bodine heeft ervoor gekozen om elke dag ruwweg negentien uur te streamen. Dat betekent dat hij een maand lang slechts vijf uur per etmaal heeft geslapen.

In totaal heeft Bodine zichzelf 572 uur lang gefilmd terwijl hij games aan het spelen was. Hij speelde onder andere Red Dead Redemption 2, Luigi’s Mansion 3, Escape From Tarkov, Rocket League, Factorio en Rainbow Six Siege. Daarnaast heeft hij in minder dan dertig uur Death Stranding uitgespeeld. Het vestigen van dit wereldrecord heeft Bodine niet zomaar voor elkaar gebokst, de bekende streamer heeft maanden moeten oefenen met weinig slaap.

Veel mensen vragen zich af waarom iemand een dergelijk record wil vestigen, volgens GiantWaffle is dit een kwestie van naamsbekendheid en cijfers en daar kan volgens de Amerikaan geen stress tegenop.

"Het is het 100% waard geweest naar mijn mening. De kijkers zijn door het dak gegaan. Momenteel zijn mijn statistieken vier tot tien keer beter dan voorheen. Dit geldt voor kijkers, tijd, unieke bezoekers en abonnees.

De streamer is zich er overigens wel bewust van de gezondheidsrisico's die hij heeft genomen. Maar tegelijkertijd zegt hij dat veel mensen hun leven in gevaar brengen wanneer ze een wereldrecord proberen te verbreken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het enige wat ik mij afvraag.... Wat doet ie voor werk en hoe onderhoudt ie zich zelf.... Kom op......na 48 uur stink ik de pan uit

0
test

@wolfmannetje streamen is zijn werk natuurlijk

0

@wolfmannetje In die vijf uur downtime kan je een hoop gedaan krijgen. En smell-o-vision is nog steeds geen werkelijkheid... Bovendien haalt 'ie dus z'n inkomsten uit z'n streams. Dit zal zeer waarschijnlijk een heel lucratieve maand zijn geweest als je alles bij elkaar (subscribers, bits, donaties) omrekent naar een uurloon.

0
test

Andrew 'GiantWaffle' Bodine "De bekende internetpersoonlijkheid...". Nog NOOIT van gehoord.

0

Aanbevolen voor jou