Gerucht: Streamer verkoopt gelekte exemplaren van Modern Warfare

Gerucht: Streamer verkoopt gelekte exemplaren van Modern Warfare

Vorige week deelde streamerVonGarcon via zijn Instagram-account een foto van een aantal exemplaren van Call of Duty: Modern Warfare en zegt deze te verkopen voor 250 dollar.

Ook via Twitter laat de streamer weten dat de gelekte games te koop zijn, maar deze tweets en het originele Instagram-bericht zijn reeds verwijderd. De Modern-Warfare-exemplaren zitten in een doorzichtige hoes in plaats van de normale verpakking die we gewend zijn van PlayStation-games. De kopietjes in de foto schijnen te komen van Redbox, dit vertelt een bron aan IGN. Dit is te zien aan de barcodes die te zien zijn op de cd’s, maar het is niet duidelijk hoe deze terecht zijn gekomen in de handen van VonGarcon.

VonGarcon zegt deze gekocht te hebben van een anonieme bron en wil ze doorverkopen. Nadat volgers vroegen om gameplay wilde hij eerst niks tonen. Echter heeft hij later toch een video gepost waarin mogelijk te zien is dat hij aangepaste instellingen heeft zoals een minimap. De video is niet terug te vinden, maar er is wel een schermafbeelding van het Instagram-bericht.

modern warfare

Het is tot op heden niet duidelijk of dit echt is of wellicht een stunt van de streamer. De reactie van Redbox kan mogelijk betekenen dat dit inderdaad echte exemplaren zijn.

Call of Duty: Modern Warfare komt op 25 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou zoeits wel werken voor launch? Multiplayer kan ik me voorstellen van niet maar singleplayer wellicht wel

0
test

Ik twijfel al of ik deze game zou kopen in de budget bak, laat staan voor 250e

0
test

@Devenace lol

0

Aanbevolen voor jou