Streamer speelt Dark Souls uit zonder geraakt te worden

Streamer speelt Dark Souls uit zonder geraakt te worden

De Souls-streamer Squillakilla heeft de eerste Dark Souls uitgespeeld zonder geraakt te worden.

Squillakilla, een streamer op het platform Twitch, heeft de originele Dark Souls-game uitgespeeld zonder geraakt te worden. De stream was op 18 januari live te volgen op zijn Twitch-account.

Squillakilla is een streamer die zich met name bezighoudt met de Dark Souls-games van ontwikkelaar From Software. De games van deze ontwikkelaar staan bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad en veel spelers hebben dan ook de nodige game over-schermen van de From Software-games gezien.

De streamer heeft het echter voor elkaar gekregen om in drie en een half uur de originele Dark Souls in zijn geheel uitgespeeld te krijgen zonder schade en status-effecten op te lopen. Dit wordt een ‘No Damage’-run genoemd. Hij is waarschijnlijk de eerste speler ooit die dit in Dark Souls voor elkaar heeft gekregen. Eerder is het een aantal andere Dark Souls-speler gelukt om een “No Hit”-run uit te spelen. In een dergelijke run mag je wel geraakt worden door natuurlijke elementen als lava en mag je status-effecten oplopen.

Dit maakt de prestatie van Squillakilla extra speciaal en zijn stream is ondertussen 6.759 keer bekeken en verschillende clips van zijn stream worden over de gehele Dark Souls-community gedeeld. Ook heeft de streamer na zijn prestatie er honderden nieuwe volgers bijgekregen. Wanneer hij nog een keer een ‘No Damage’-run gaat proberen, is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Happy Hob doet dit ook, alleen speelt hij ze alle drie achter elkaar zonder geraakt te worden. Lukt uiteraard zelden, maar heeft het toch een enkele keer voor elkaar gekregen.

0

De titel klopt niet helemaal. Er is echt een verschil tussen 'No hit' (niet geraakt worden) en 'no damage' (geen schade nemen). Deze run is no damage. Er zijn al een heleboel streamers (waaronder Squilla zelf!) die de no-hit hebben gehaald. Deze run ontwijkt echter ook alle poison/falling damage enzovoort.

0

Aanbevolen voor jou