Streamer Ninja krijgt zijn eigen Fortnite-skin

Streamer Ninja krijgt zijn eigen Fortnite-skin

De wereldberoemde Fortnite-streamer Tyler Ninja Blevins heeft bekendgemaakt dat hij een eigen skin krijgt in de battle royale-game.

Ninja speelt de game haast elke dag sinds de release en is op deze manier één van de grootste streamers van de wereld geworden. Fortnite heeft een deel van zijn naamsbekendheid dan ook te danken aan deze blauwharige streamer. Misschien is dit wel de reden dat Epic Games heeft besloten om een speciale Ninja-skin uit te brengen voor Fortnite.

Vooralsnog is de prijs van de skin niet bekend, maar de verwachtingen is dat de skin 2.000 V-bucks gaat kosten, wat gelijk staat aan twintig euro. Naast de skin verschijnt er ook een passende backbling en een unieke Ninja-dans.

Epic Games introduceert met de Ninja-skin een compleet nieuwe skin-lijn, genaamd de Icon Series. Deze lijn bestaat uit samenwerkingen met verschillende bekendheden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Damn, 20 euro voor een skin? ik merk dat ik te weinig online game. Wat n bedrag voor n jasje.

0
test

@Jumpman Gat in de markt voor EG. Veel jongeren die straks de portemonnee van mammie en pappie pakken om de skin te kopen.

0
test

@Ricje yep, laatst een 10 jarige die voor zijn verjaardag geld vroeg of psn laarten voor skins...

0
test

@Jumpman Ik weet nog dat je daar een best grote DLC voor kocht.

0

20 euro voor een skin is normaal bedrag in de gaming industrie. WoW heeft het ook voor mounts en ander games doen het ook. Zelf vind ik dit dikke onzin, hoeveel werk kost het nou echt om een skin te maken? Dit soort besragen gaan nergens meer over en ik snap dan ook niet dat mensen dit betalen

0
test

@Shinjite Uiteraard gaat een deel van de opbrengst naar het ontwikkelen van de game zelf. De game zelf is overigens gratis.

0

Aanbevolen voor jou