Streamer Dr. Disrespect wil met eigen studio games ontwikkelen

Streamer Dr. Disrespect wil met eigen studio games ontwikkelen

De populaire streamer Dr. Disrespect zoekt naar een studiohoofd voor een nieuwe gamestudio.

Dr. Disrespect - echte naam Guy Beahm - werkt samen met BoomTV om een "nieuwe AA/AAA-studio op te richten met een unieke insteek", zo valt op de website van de streamer te lezen. "De studio wil samenwerken met gigantisch populaire influencers om hun droomgame te lanceren. Deze games worden in samenwerking met bestaande indie-ontwikkelaars gemaakt en gelanceerd als megatitels."

Dr. Disrespect was een van de meest populaire streamers op Twitch, voordat hij in juni 2020 verbannen werd van het platform. Toen werd ook zijn exclusieve deal met Twitch verbroken. Waarom dat precies is gedaan, is nog altijd niet bekend. Beahm streamt tegenwoordig op YouTube.

Dr Disrespect game studio

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ugh, dat wordt 10x niets. Waarom men uberhaupt die troep van een hoop 'influencers' kijkt is nog steeds een enorm raadsel voor me.

0
test

en ontwikkeling duurt ook een paar jaar voordat je iets goeds hebt. ze hebben ook nog helemaal niks, geen engine ofzo dus dan krijg je waarschijnlijk games van een opensource engine. En dan komt er een hele poos nog niks want je moet ofc eerst gaan plannen wat je gaat maken. Aangezien ze droomgames voor hipsters willen maken moeten ze die ook interviewen en betrekken in het ontwikkelproces. Het kan misschien wel van de grond komen, alleen zal het lang gaan duren voordat er iets uit gaat komen. en waarschijnlijk weet niemand dan meer wie Dr Disrespect, of die andere popie jopies waren.

0

Aanbevolen voor jou