Streamer Dr. Disrespect richt eigen gamestudio op

Streamer Dr. Disrespect richt eigen gamestudio op

Streamer Guy 'Dr. Disrespect' Beahm heeft een eigen "AAA-studio" opgericht genaamd Midnight Society.

Naast Beahm gaat ook Robert Bowling - die voorheen aan de Call of Duty-franchise heeft gewerkt - aan de slag bij de studio. Ook Quinn DelHoyo, die negen jaar bij 343 Industries heeft gewerkt en onder andere meehielp aan de ontwikkeling van Halo Infinite, komt bij Midnight Society te werken. Tot slot zal Sumit Gumpta, de baas van eSports-platform BoomTV, als CEO van Midnight Society in dienst worden genomen.

De eerste game van de studio wordt een PvP multiplayergame gebouwd op Unreal Engine 5, zo wordt op het officiële Twitter-account gemeld. Verdere details zijn er nog niet. Wel maken de oprichters duidelijk dat ze fans zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling van het spel willen betrekken.

Eerder dit jaar gaf Beahm, die voorheen al maps voor Call of Duty heeft ontworpen, al aan een eigen gamestudio te willen werken. Beahm was een van de populairste streamers op Twitch, maar in 2020 werd hij van het platform verbannen. Waarom dat precies is gedaan, is niet bekend. Wel kreeg hij in 2019 al een tijdelijke ban, omdat hij in de toiletten op E3 aan het livestreamen was.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"De eerste game van de studio wordt een PvP multiplayergame" - jemig, je meent het niet. Dr. Disrespect's Battlegrounds.

0

Ik vraag me dan af waarom die gasten van 343 hebben gewerkt bij zo'n studio aan de slag gaan.

0
test

@Ziminar mogelijkheid om iets nieuws op te bouwen, om ergens vanaf het begin bij te zijn of misschien omdat er flink wat te verdienen is.

0

@FishSt1ck dat eerste kan ik me nog voorstellen. Misschien gelijkwaardige partners en eigenaar van de studio.

0

Aanbevolen voor jou