Streamen Left Alive op PS4 geblokkeerd na slechte lancering Japan

Streamen Left Alive op PS4 geblokkeerd na slechte lancering Japan

Afgelopen week werd Left Alive gelanceerd in Japan. Echter was het niet meer mogelijk om het spel op PlayStation 4 te streamen, nadat het spel veel negatieve feedback ontving van spelers.

In 2018 werd bekend dat Left Alive, de spirituele opvolger van de Front Mission-franchise, een week eerder beschikbaar zou zijn in Japan dan in de rest van de wereld. Vorige week werd het spel uitgebracht in het land en vanaf morgen is de nieuwe actie-game van ontwikkelaar Square Enix wereldwijd verkrijgbaar.

Hoewel Left Alive nog niet overal beschikbaar is, hadden spelers in Japan al de mogelijkheid om het spel live te streamen vanaf de pc of PlayStation 4. Echter bleek al snel dat de game veel problemen bevat en klagen fans over onder andere slechte ontwerpen, grafische problemen en moeilijkheden met de besturing.

Nu kwamen spelers er dit weekend achter dat Left Alive niet meer gestreamd kan worden vanaf de PlayStation 4. Volgens het Japanse Twitter-account van het spel gaat het hier om een bug, maar veel fans beschuldigen Square Enix ervan dat de ontwikkelaar de optie om de game te streamen geblokkeerd heeft, na alle negatieve feedback die het spel heeft gekregen.

De lancering van Left Alive is tot nu toe alles behalve succesvol. Op Amazon Japan krijgt het spel een gemiddelde beoordeling van anderhalf van de vijf sterren en Left Alive wordt slechts vier dagen na lancering al aangeboden met meer dan 40 procent korting op de website van de retailer.

Left Alive speelt zich af in de fictieve stad Novo Slava in het jaar 2127 en wordt verteld vanuit het perspectief van drie hoofdpersonen. Zij moeten zien te overleven in een door oorlog verwoeste wereld, waar machines aan de macht zijn. Bekijk hier een kwartier aan gameplay van het spel.

Left Alive is te spelen vanaf 5 maart op pc en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als je niet wil dat mensen negatief zijn over de game moet je hem niet uitbrengen met bugs en de game afmaken.

0
test

De gameplay beelden waren al niet heel uitnodigend.

0

Aanbevolen voor jou