Stream gerenommeerde films op PlayStation 3 met Mubi | Gamer.nl

Stream gerenommeerde films op PlayStation 3 met Mubi | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mubi laat weten dat de service eerder om kwaliteit dan om kwantiteit draait. De films die beschikbaar zijn worden zijn veelal door critici geprezen. Zo zullen films van regi eurs als Tarantino, de Coen-broers, Kitano en Godard bekeken kunnen worden. De bedoeling is dat Mubi de meest gerespecteerde en minder bekende films beschikbaar stelt aan haar gebruikers. PS3-eigenaren moeten eerst een applicatie downloaden en die vervolgens installeren, voordat ze gebruik kunnen maken van de service.

Sociaal netwerk

Mubi geeft ook toegang tot een sociaal netwerk. Zo kunnen gebruikers praten over de films die ze gezien hebben en is er de mogelijkheid om met regi eurs te babbelen die ook lid zijn van de dienst. Het is nog niet bekend wanneer de dienst wordt geïntroduceerd, maar duidelijk is dat Mubi ook in de Benelux beschikbaar zal zijn. Gebruikers moeten betalen voor de service, maar het is nog niet bekend hoeveel. Mensen die op de hoogte willen blijven van nieuwe ontwikkelingen kunnen de officiële Mubi site bezoeken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou