Strategische kaartgame Monster Train aangekondigd

Strategische kaartgame Monster Train aangekondigd

Via een aankondigingstrailer maakt uitgever Good Shepherd Entertainment een nieuwe game bekend; de strategische kaartgame Monster Train.

Monster Train is een digitale kaartgame, zoals Hearthstone, waarbij spelers een eigen deck kunnen samenstellen om hun tegenstanders te verslaan. Er zijn ruim tweehonderd verschillende kaarten met onder andere spreuken, minions en kampioenen om uit te kiezen.

De hel is bevroren en het is aan de spelers om het te beschermen van de vijand, de troepen van de hemel. Het slagveld van Monster Train gaat iets anders te werk dan wat voorheen de standaard was: er zijn drie platforms die alle drie tegelijkertijd verdedigd moet worden, de speler moet dus goed alle drie de lagen in de gaten houden. De beslissingen die de speler maakt moeten strategisch en goed doordacht zijn om ervoor te zorgen dat iedere laag beschermd is.

De game bevat verschillende modi en heeft ook multiplayer-ondersteuning. De modus Hell Rush laat acht spelers het tegen elkaar opnemen met verschillende uitdagingen, deze kunnen spelers ook zelf creëren.

Nieuwsgierige spelers die de game graag willen uitproberen kunnen zich aanmelden voor de gesloten bèta voor pc die in februari van start gaat.

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Watch on YouTube

Monster Train komt uit op pc, een releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou