Strategiegame Humankind komt naar consoles en Game Pass

Strategiegame Humankind komt naar consoles en Game Pass

Strategiegame Humankind komt op 4 november naar consoles en Xbox Game Pass.

Dat werd gedurende Summer Game Fest aangekondigd. Het spel komt dan uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, alsmede Game Pass voor console. Het spel is al beschikbaar op pc en Game Pass voor pc.

In Sega's Humankind kunnen spelers de geschiedenis van de mensheid zelf herschrijven, van de oertijd en de middeleeuwen tot de toekomst. Spelers kunnen roem vergaren door morele keuzes te maken en goede daden te doen. Daarbij komen er diverse echte historische gebeurtenissen op het pad van de speler.

Er werd ook een tweede betaalde uitbreiding op Humankind aangekondigd, genaamd Cultures of Latin America. Hiermee worden zes nieuwe culturen, zes nieuwe wonderen, negen onafhankelijke mensen, vijftien narratieve evenementen en meer dan dertig muzieknummers toegevoegd.

De pc-versie van Humankind scoorde een 7 op Gamer.nl: "Hoewel overduidelijk geïnspireerd op Civilization is Humankind echt een aparte ervaring. Vooral de eerste fase van het ontdekken en claimen van land is een verfrissende dynamiek. Gaandeweg verliest de game wat stoom, maar blijft het door de vele systemen wel boeien. Het is te hopen dat die systemen met de komende patches beter tot hun recht komen. Humankind is qua ontwikkeling nog één of twee beurten verwijderd van door en door boeiende game."

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan hoop ik dat het wat speelbaarder is geworden. Het is een leuk spel met een leuk concept, maar de balans is(was?, heb het al een paar maanden niet gespeeld) ver te zoeken. De kosten voor van alles stijgen exponentieel. Een gebouw heeft geen vaste kosten, een graanschuur kost bij wijze van spreken 100 productie 2000 jaar geleden, maar als je die in de middeleeuwen maakt kost ie al 500 productie. Kosten om regio's te combineren nog erger

0

Aanbevolen voor jou