Nieuws
Humankind

Strategiegame Humankind komt naar consoles en Game Pass

Op 4 november verkrijgbaar

Geschreven door Michel Musters op
Strategiegame Humankind komt op 4 november naar consoles en Xbox Game Pass.

Dat werd gedurende Summer Game Fest aangekondigd. Het spel komt dan uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, alsmede Game Pass voor console. Het spel is al beschikbaar op pc en Game Pass voor pc.

In Sega's Humankind kunnen spelers de geschiedenis van de mensheid zelf herschrijven, van de oertijd en de middeleeuwen tot de toekomst. Spelers kunnen roem vergaren door morele keuzes te maken en goede daden te doen. Daarbij komen er diverse echte historische gebeurtenissen op het pad van de speler.

Er werd ook een tweede betaalde uitbreiding op Humankind aangekondigd, genaamd Cultures of Latin America. Hiermee worden zes nieuwe culturen, zes nieuwe wonderen, negen onafhankelijke mensen, vijftien narratieve evenementen en meer dan dertig muzieknummers toegevoegd.

De pc-versie van Humankind scoorde een 7 op Gamer.nl: "Hoewel overduidelijk geïnspireerd op Civilization is Humankind echt een aparte ervaring. Vooral de eerste fase van het ontdekken en claimen van land is een verfrissende dynamiek. Gaandeweg verliest de game wat stoom, maar blijft het door de vele systemen wel boeien. Het is te hopen dat die systemen met de komende patches beter tot hun recht komen. Humankind is qua ontwikkeling nog één of twee beurten verwijderd van door en door boeiende game."

Dit artikel delen:

Lees meer

Bloober Team onthult horrorgame Layers of Fears Warhammer 40,000: Darktide laat van zich zien in nieuwe trailer
1

Reacties op: Strategiegame Humankind komt naar consoles en Game Pass

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Sisko

    • 10 juni 2022 10:13
    Dan hoop ik dat het wat speelbaarder is geworden. Het is een leuk spel met een leuk concept, maar de balans is(was?, heb het al een paar maanden niet gespeeld) ver te zoeken. De kosten voor van alles stijgen exponentieel. Een gebouw heeft geen vaste kosten, een graanschuur kost bij wijze van spreken 100 productie 2000 jaar geleden, maar als je die in de middeleeuwen maakt kost ie al 500 productie. Kosten om regio's te combineren nog erger

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.