Heaven vs. Hell is een nieuw, origineel RTS spel van ontwikkelaar TKO Software (Medal of Honor: Breakthrough, GoldenEye: Rogue Agent) dat in 2006 voor de PC zal verschijnen. Het spel speelt zich af in het hiernamaals, iets wat we sinds LucasArts' Afterlife niet meer mee hebben mogen maken in een strategiespel.

Heaven vs. Hell speelt zich af 2752 jaar nadat God zijn Zoon op aarde wierp. De mensheid is dermate ver geëvolueerd dat men de spelregels van de werkelijkheid weet te tarten en God is niet zo blij met deze vervelende hacks. De schepper besluit de server van aarde even offline te halen om de boel weer op orde te brengen en tot die tijd mogen de mensen in zijn vredige hemeltje vertoeven. Bij Satan schiet dit echter in het verkeerde keelgat, omdat hij ook graag wat zieltjes in zijn hel wil hebben. En voor men er erg in had, brak er een oorlog uit tussen de Hemel, de Hel en de mensheid.

Bovenstaand verhaaltje is de basis voor Heaven vs. Hell, een vrij klassiek RTS spel waarin drie volken centraal staan, die uit de Hel, de Hemel en de mensen. Elk speelbaar 'ras' heeft zo zijn eigen voordelen. De Hel heeft sterke, gemene wezens, de Hemel kan beschikken over goddelijke krachten en de mensen staan technologisch voorop. Het landschap in Heaven vs. Hell verandert naargelang het volk dat er woont, vergelijkbaar met de Warcraft spellen. Grafisch is het spel nog niet voltooid, dus de screenshots hieronder dienen met een korreltje zout genomen te worden.