Stranger's Wrath-remake te groot voor Xbox Live | Gamer.nl

Stranger's Wrath-remake te groot voor Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als we het hebben over Oddworld: Stranger's Wrath op de Xbox 360, dan lopen we tegen een aantal problemen aan. Hoewel we niet in detail kunnen kunnen treden, wil ik wel zeggen dat we samenwerken met Microsoft om de titel ook naar de 360 te brengen. Maar die besli ing ligt uiteindelijk niet in onze handen ", zo leest het bericht.

Bestandsgrootte

"Wat we wel kunnen zeggen is dat onder meer de grootte van het spel een rol speelt. Op Xbox Live Arcade geldt een limiet van 2 gigabyte en op dit moment is Stranger's Wrath 2,1 gigabyte groot, en dat is nog zonder updates. Dus of er moet een wonder gebeuren met één of ander fantastisch comprimeersysteem, of we moeten aan Microsoft vragen of ze deze limiet kunnen verhogen. Dit schijnt echter om hardware-redenen niet te kunnen, dus komt het op een wonder neer." 

De remake van Oddworld: Stranger's Wrath, dat oorspronkelijk voor de Xbox uitkwam, staat gepland voor een release in de lente van 2011.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou