Nieuws
Fortnite

Stranger Things-evenement van start in Fortnite

Portalen in de Mega Mall

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Het Stranger Things-evenement in Fortnite is van start gegaan met meerdere portalen die zijn verschenen in de Mega Mall op het eiland van het spel. Het derde seizoen van de Netflix-serie is vandaag gelanceerd.

In de Mega Mall op het eiland van Fortnite zijn recentelijk meerdere portalen verschenen, welke bekend zijn uit Stranger Things. Deze portalen teleporten je niet, zoals in de Netflix-serie, naar The Upside Down-dimensie, maar naar een willekeurige locatie in het winkelcentrum. Een bericht op het Twitter-account van Fortnite bevestigt dat een Stranger Things-evenement in het spel binnenkort officieel van start gaat.

Vorige maand werd op E3 aangekondigd dat Netflix een samenwerking is aangegaan met Epic Games, om een Stranger Things-evenement naar Fortnite te brengen. Zo was eerder al de Scoops Ahoy-ijswinkel uit de populaire tv-serie te zien in de Mega Mall van de battle royale-game.

De kans is groot dat het Stranger Things-evenement in Fortnite gaat bestaan uit een tijdelijke spelmodus en nieuwe cosmetische items. Dit was ook het geval bij eerdere samenwerkingen tussen Epic Games en grote merken, zoals Avengers: Endgame, John Wick 3 en Air Jordans. Aangezien het derde seizoen van Stranger Things vanaf vandaag te bekijken is op Netflix, is de verwachting dat Epic Games zeer binnenkort meer informatie over het evenement onthult.

Dit artikel delen:

Lees meer

Review: Netgear Nighthawk XR700 Router is voor alle gamers Koopgids: de beste gaming laptops
0

Reacties op: Stranger Things-evenement van start in Fortnite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.