Stranger Things-acteur David Harbour heeft rol in horrorgame

Stranger Things-acteur David Harbour heeft rol in horrorgame

David Harbour - vooral bekend van zijn rol als Jim Hopper in Stranger Things - heeft een rol in een horrorgame.

Dat heeft hij aan VideoGames.si laten weten. Hij werd gevraagd of hij ooit een rol in een game wil spelen. "Er komt er eentje aan. Zowel ik als Jodie Comer hebben een game gedaan. Het komt... ik denk volgend jaar uit. Een horrorgame." Comer is bekend van films als The Last Duel en Free Guy.

Er zijn verder geen details over de mysterieuze horrorgame gegeven. Fans speculeren dat het mogelijk om een nieuwe game in de Dark Pictures Anthology kan aan - bijvoorbeeld het aangekondigde Directive 8020. Andere fans vermoeden dat het om een horrorgame van Hideo Kojima gaat waar geruchten de ronde over doen. Hoe dan ook is nog niet bevestigd om welk spel het gaat.

Harbour liet overigens ook weten dat hij graag een rol zou hebben in de volgende God of War-game. Hij was onder de indruk van de rol van zijn collega Richard Schiff als Odin. Harbour heeft overigens een rol in de aangekondigde Gran Turismo-film.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke acteur, karakteristieke kop Ik gok ook Dark pictures

0
test

@The soy sauce Was The Devil In Me niet de laatste? Kreeg bij die game ook het idee dat ze op een heel laag budget werkte, inclusief het budget voor de acteurs.

0
test

@poklaan Siii, maar ze zijn voorlopig nog niet klaar met de anthology

0
test

Maar is allemaal puur speculatie, hij zou net zo goed passen in een horror game van Hideo Kojima En die hebben geld genoeg rond liggen lijkt me

0

Aanbevolen voor jou