Medal of Honor is één van de meest succesvolle game reeksen van de afgelopen jaren. Binnenkort komt een nieuw deel voor de PC uit: Medal of Honor: Pacific Assault. Na eerder al massa's screenshots vrij te hebben gegeven van bijna alle aankomende titels, heeft Electronic Arts vandaag als een soort nawee ook nog een zestal screenshots van deze titel uit weten te persen.

Pacific Assault zal, zoals de naam al zegt, in de Stille Oceaan plaatsvinden. Het gaat hierbij om de Amerikaanse campagne tegen de Japanners om hun opmars in de Pacifische Oceaan te stoppen. Het spel opent, net als het consolebroertje Medal of Honor: Rising Sun, met een gevecht rond Pearl Harbour, waarbij je als Amerikaan niet veel meer kunt dan machteloos toekijken en vooral je eigen leven veilig stellen.

IGN heeft vandaag een aantal nieuwe screenshots geplaatste. Hierop is vooral veel water te zien, dat in dit nieuwe schitterend uitziet. Grafisch is Pacific Assault een grote vooruitgang op zijn voorgangers. De toegevoegde interactie, grotere omgevingen en dynamischere AI zouden ook op het gebied van gameplay toevoegingen moeten bieden.

Toch zal het spel qua gameplay vooral meer van hetzelfe geven, maar in het geval van Medal of Honor ben je ervan verzekerd dat dit behoorlijk wat intense uurtjes gaat geven, zowel singleplayer als multiplayer. De overige screenies zijn hier te bewonderen.

Met dank aan KeZmaNia voor het melden van dit nieuws.