Wel een Diablo fan maar alleen een console thuis staan? Wie weet kan je straks Diablo gewoon op je spelcomputer spelen, want Mike Morhaime (president van Blizzard) geeft in een interview aan dat ze serieus overwegen om Diablo ook voor de consoles te ontwikkelen.

"Bij elke game discussiëren we over de eventuele platformen die er het beste bij passen. En wanneer Diablo III straks echt vorm begint te krijgen dan zullen we ook deze game gaan evalueren. Het argument dat dit type game bijzonder goed werkt op een console zullen we dan zeker in overweging nemen", aldus Morhaime, al voegde hij er wel aan toe dat er nog enkele technische problemen opgelost moeten worden voor het zover is.

Morhaime krijgt zelfs bijval van zijn collega Jay Wilson (director van Diablo III): "De besturing van Diablo III leent zich perfect voor de console. Maar als we het doen dan doen we het wel goed. We zouden zeker kiezen voor een spel van hoge kwaliteit en geen simpele overzetting van PC naar console. We zullen deze beslissing ook zeker niet maken wanneer we de kwaliteit van Diablo III niet kunnen waarborgen."

Wilson vervolgt: "We hebben de sprong naar consoles nog niet gemaakt, maar we zijn wel tot de conclusie gekomen dat Diablo III zich er het beste voor leent. Dus als we de beslissing maken dan is een Diablo III-poort de meest voor de hand liggende keus."