Straf voor Destiny 2-spelers die Gambit-modus verlaten | Gamer.nl

Straf voor Destiny 2-spelers die Gambit-modus verlaten | Gamer.nl

Destiny 2: Forsaken-spelers die tijdens de Gambit multiplayer-modus van het spel verlaten krijgen een straf opgelegd. Dit maakt senior technical designer van Bungie Peter Sarrett bekend.

Spelers die de nieuwe multiplayer-modus Gambit gratis speelden hadden klachten over de gevolgen voor het team wanneer een speler het spel verlaat. Met het kwijtraken van een speler tijdens een match is er een gebrek aan vervangende spelers, dat het een oneerlijk nadeel creëert voor één team.

Een Reddit-gebruiker uit dan ook zijn onvrede over de gevolgen van de nieuwe modus. "Kunnen jullie het zodanig veranderen dat spelers tijdens de match kunnen inspringen? Het is heel vervelend als er iemand het spel verlaat, omdat de match erg lang duurt en je waarschijnlijk gaat verliezen omdat je in de minderheid bent."

Destiny 2

Senior technical designer van Bungie, Peter Sarrett, reageerde daar dan ook snel op: "Wanneer Forsaken dinsdag uitkomt, krijgen spelers de kans om tijdens matches te kunnen inspringen en worden er in-game straffen opgelegd aan spelers die het spel verlaten." Ondanks dat ging Sarrett verder niet in op de details van de straffen en of deze consequenties toegepast worden op andere spelmodi.

Eerder werd bekend dat Destiny 2 één van de PlayStation-Plus-titels is van de maand september.

De nieuwste uitbreiding van Destiny 2, genaamd Forsaken, verschijnt op 4 september voor pc, Xbox One en PS4. Deze uitbreiding is vereist om de Gambit-modus te kunnen spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou