Straatvoetbal in Wii-versie FIFA 11 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De straatmodus maakt gebruik van kleinere veldjes, zowel buiten als binnen gelegen, die omringd worden door muren. In landen als Brazilië, Engeland en Frankrijk kunnen twee teams van vijf man het tegen elkaar opnemen. In een aparte modus binnen het straatvoetbalgedeelte kunnen spelers een krachtenbalk vullen waarmee zij speciale trucs en acties uit kunnen halen, zoals schouderduwtjes, superschoten en schokgolven. Ook kunnen zij de regels van een wedstrijd aanpa en en zelfs de positie en omvang van het doel veranderen.

Ook heeft EA Sports een aantal veranderingen doorgevoerd in de reguliere 11 tegen 11-modus van de Wii-versie. Zo is er een nieuw systeem om snel en soepel trucs uit te voeren tijdens directe duels tu en aanvallers en verdedigers. Ook kunnen spelers online twee-tegen-twee spelen. Tot slot is er een managermodus aan het spel toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou