Empire Interactive heeft de nodige nieuwe screenshots vrijgegeven van Bad Boys II, een 1st/3rd person action shooter. Met de hele hype rond de film van de gelijknamige titel lijkt het uitbrengen van een spel een logische handeling.

Dezelfde karakters, Mike Lowrey en Marcus Burnett zullen ook hier hun intrede doen. Beide personen hebben een aparte speelstijl met unieke eigenschappen en verschillende persoonlijkheden. Je zult je door de nodige levels heen moeten schieten en als Narcotics agent ook de nodige drugs mysteries op moeten lossen. Al je acties worden bijgehouden in het Bad Boy Rating System. Hier zal blijken hoe 'Bad' je nu eigenlijk bent, of misschien ben je wel een echte braverik?

Een aardig arsenaal aan wapens staat tot je beschikking waar je niet alleen je tegenstanders mee omver kan leggen, maar ook de hele interactieve omgeving mee kunt bewerken. Voor de rest van de screenshots kun je bij Gamershell gaan kijken. De releaste datum staat op maart 2004 en zal beschikbaar zijn voor de PC, PS2, Xbox en de Gamecube.