Nieuws
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town op 29 juli naar PlayStation 4

Game verscheen vorig jaar al op Nintendo Switch en pc

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 29 juli is Story of Seasons: Pioneers of Olive Town op PlayStation 4 verkrijgbaar.

Dat hebben Xseed Games en Marvelous Europe aangekondigd. De game komt zowel fysiek als digitaal uit en gaat 39,99 euro kosten. Ook komt er een Expansion Pass voor 14,99 euro beschikbaar, waarmee nieuwe gebieden, personages en outfits woerden toegevoegd.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town verscheen vorig jaar al op Nintendo Switch en pc. De Story of Seasons-reeks is van de makers van de oorspronkelijke Harvest Moon-games en volgt die franchise spiritueel gezien op.

In Pioneers of Olive Town vertrekt de speler met zijn of haar koffers naar het platteland om daar een nieuw leven op te bouwen op de boerderij van diens grootvader. Naast dat spelers hun boerderij bijhouden, is vlakbij een havenplaatsje te bezoeken. Hier wonen allerlei unieke personages om kennis mee te maken. Naast dat men de boerderij langzaam maar zeker verbetert, kan ook het dorp uitgebouwd worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bijna vier op de tien Nederlanders heeft spelcomputer thuis staan Nintendo toont morgen nieuwe Direct Mini met third party-games
1

Reacties op: Story of Seasons: Pioneers of Olive Town op 29 juli naar PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Riyakuya

    • 27 juni 2022 16:23
    Ik heb hem op de Switch maar nog niet echt gespeeld. Friend of Mineral Town was erg vermakelijk dus ik vermoed deze ook wel.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.