Nieuws
Pekken

Stories Untold-ontwikkelaar maakt prototype van duivenvechter Pekken

Bij 10.000 retweets maakt de ontwikkelaar een volledige versie

Geschreven door Michel Musters op
Stories Untold-ontwikkelaar NoCode heeft een prototype van een vechtspel gemaakt waarin duiven het met elkaar uitvechten.

De game wordt 'Pekken' genoemd, een duidelijk persiflage op Tekken, en heeft wat weg van de vechtreeks op de eerste PlayStation. Beelden van het spel werden door NoCode-oprichter Jon McKellan op Twitter geplaatst. Hij zou het prototype van de game in een weekend hebben gemaakt. In de beelden op Twitter is te zien hoe de duiven Jackie Bird en Walter Peck het tegen elkaar opnemen door naar elkaar te pikken en met hun vleugels te slaan.

McKellan belooft daarnaast dat Pekken na de ontwikkeling van het aankomende spel Observation in een volledige gamerelease wordt veranderd, als er 10.000 retweets van de oorspronkelijke tweet worden gemaakt. Op moment van schrijven zijn er 9.578 retweets gedaan. Het lijkt dus waarschijnlijk dat NoCode een echte release van Pekken moet maken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Scribblenauts-studio komt met mobiele rpg Anchors in the Drift Pc-versie Metro Exodus een jaar exclusief op de Epic Games Store
0

Reacties op: Stories Untold-ontwikkelaar maakt prototype van duivenvechter Pekken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.