[stond er al helaas] 2 uitbreidingen Castlevania: Lords of Shadow begin volgend jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Reverie, een van de twee downloadbare uitbreidingen bevat nieuwe gebieden, monsters en nieuwe verhaallijnen. In Reverie wordt teruggekeerd naar het kasteel, omdat Gabriel Laura, ex-gediende van kasteel Carmilla, moet helpen om het kwade te bestrijden die Queen heeft losgelaten.

Resurrection

In de andere uitbreiding, Resurrection, gaat de verhaallijn gelijk verder waar Lords of Shadow is geeindigt. "Het geeft de spelers inzicht in de epiloog, nadat ze Lords of Shadow hebben uitgespeeld en het brengt Gabriel naar zijn ultieme lotsbestemming", zegt Konami. Ook geeft de uitgever aan dat Resurrection groter is dan Reverie, omdat het een heftig einde heeft met een "heel erg beruchte vijand."

Castlevania: Lords of Shadow kwam begin oktober uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en werd ontwikkeld door het spaanse Mercury Steam. Het spel is een herinterpretatie van de langlopende serie, wel draagt het hoofdpersonage nog de Belmont-naam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou