Stimulus-pakket Modern Warfare 2 breekt Xbox Live-records | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het uitbreidingspakket is in de eerste 24 uur na release één miljoen keer over de virtuele toonbanken van Xbox Live Marketplace gegaan. Na de eerste week lag het aantal verkochte exemplaren op 2,5 miljoen. Ondanks het feit dat veel gamers klagen over de hoge prijs van vijftien euro, blijkt het map-pakket dus een ongekend succes.

200.000 jaar

Bovenstaande records onderstrepen het succes van Call of Duty: Modern Warfare 2. De game zelf verbrak ook alle verkooprecords toen deze uitkwam november vorig jaar. Gisteren twitterde Robert Bowling, de communitymanager van ontwikklaar Infinity Ward, dat spelers wereldwijd inmiddels 1,75 miljard uur, of 200.000 jaar, hebben geïnvesteerd in de game. Die cijfers gaan alleen over Xbox Live, PlayStation 3- en PC-cijfers zijn niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou