Sir Anthony Hopkins weet al meer dan tien jaar filmliefhebbers de stuipen op het lijf te jagen in zijn rol als de hongerige Hannibal the Cannibal in de filmreeks waarin vorig jaar nog Red Dragon verscheen. Arxel Tribe was van mening dat deze angst ook wel omgezet kon worden naar een computergame en nam licentie op deze filmreeks en komt eind dit jaar met Hannibal The Game op de proppen.

Voor dit spel zal men gebruik gaan maken van de Touchdown Jupiter engine, die we ook in No One Lives Forever 2 aan het werk zagen. Hoewel dit een krachtige engine is, bleek het voor andere ontwikkelaars vaak net te ingewikkeld te zijn om er een echt goede game mee te maken, want zowat elke game op deze engine die niet van Monolith zelf kwam is jammerlijk geflopt. Of Hannibal The Game daar verandering in kan aanbrengen is nog even afwachten.

Het spel komt in oktober op de markt maar men heeft al wel een officiële website gelanceerd met een hele reeks nieuwe screenshots, alleen voorzien van hetzelfde wapen. De website is hier te bezoeken.