Stijlvolle plaatjes uit Crouching Tiger, Hidden Dragon | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vanmiddag stuurde Ubisoft een persbericht de wereld in waarin men Crouching Tiger, Hidden Dragon voor de PS2 aankondigde. Screenshots waren er echter op dat moment nog niet, dat heet, niet van de game in de huidige staat. Deze zijn vanavond namelijk pas online verschenen en zien er alvast stukken beter uit dan de reeds maanden geleden uitgebrachte plaatjes van het spel.

Op de screenshots zien we een aantal atletische moves die tijdens de gevechten in dit spel uit de mouw geschud kunnen worden. Rennen tegen muren, jezelf achterwaarts opvouwen of een spagaat in mid-air, alles is mogelijk in Crouching Tiger, Hidden Dragon. Vanmiddag wisten we ook te melden dat de Xbox, GameCube en PC versies van het spel geschrapt zouden zijn. Dit blijkt echter niet het geval wat de eerste twee betreft. Deze zijn namelijk nog steeds in overweging. De PC versie is echter wel van de baan.

Crouching Tiger, Hidden Dragon wordt in augustus van dit jaar op de PS2 verwacht. De nieuwe screenshots zijn hier te bekijken.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou