Nieuws
Halo

Steven Spielberg was nauw betrokken bij productie Halo-televisieserie

Hij las elk script en was betrokken bij casting

Geschreven door Michel Musters op
De bekende filmregisseur Steven Spielberg was blijkbaar nauw betrokken bij de productie van de aankomende televisieserie gebaseerd op Halo.

Dat meldt producent Darryl Frank aan Total Film (via GamesRadar). Het was al bekend dat Spielbergs productiebedrijf Amblin TV de serie produceert, maar veel mensen gingen er van uit dat de regisseur van films als Jurassic Park, Jaws en Schindler's List zelf niet betrokken was bij het project.

Niets blijkt minder waar. "Hij was als een peetvader voor het project. Hij las elk script, hielp met het kiezen van de showrunners, schrijvers, regisseur en cast, was betrokken bij productiedesign en de visuele effecten: hij keek naar elk aspect."

Het eerste seizoen van de tv-serie gebaseerd op Halo gaat op 24 maart in première. De serie komt te staan op streamingdienst Paramount+. Deze streamdienst is vooralsnog niet in Nederland verkrijgbaar. Onlangs werd een tweede seizoen bevestigd. Ook is duidelijk dat kijkers het gezicht van Master Chief gaan zien in de serie. Master Chief wordt gespeeld door acteur Pablo Schreiber.

Dit artikel delen:

Lees meer

Elden Ring-patch lost bugs in PS5- en pc-versies van de game op Intel wil DDR4 afstoten in volgende reeks moederbordchips
1

Reacties op: Steven Spielberg was nauw betrokken bij productie Halo-televisieserie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 3 maart 2022 15:40
    Hij keurde ook de Atari 2600 E.T. game goed he ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.