Steven Spielberg mogelijk nieuwe producent Halo-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spielberg is volgens de bron diep onder de indruk van het script voor de Halo-film dat geschreven is door Stuart Beattie. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor de scripts van onder andere G.I. Joe: The Rise of Cobra en de Pirates of the Caribbean-reeks. Het script dat hij schreef voor de Halo-film heet Halo: The Fall of Reach en is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Eric Nyland.

Het script brengt, net als het boek, het ontstaan van Master Chief in beeld en de bloederige verovering van de planeet Reach door de Covenant. Regi eur Peter Jackson was al eerder aan een mogelijke film omtrent het Halo-universum gekoppeld, maar onlangs werd duidelijk dat dit project niet meer in ontwikkeling is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou