Dit belangrijke persbericht willen wij jullie niet onthouden. Of misschien zijn jullie al op de hoogte door diverse uitingen in straten, steden en gebouwen...

Geachte medelander,

Nederlanders krijgen het steeds drukker. We maken langere dagen op het kantoor en staan continu in de file. Hierdoor is er minder tijd om ons bezig te houden met onze directe omgeving, en zijn wij ons niet bewust van het feit dat er onder onze neus een catastrofe plaats dreigt te vinden. Een catastrofe met ernstige gevolgen.

Zoals het spreekwoord het al zegt: vroeger was alles beter. Konijnen zaten keurig in een ren of kooi. De populatie in het wild was acceptabel en zelfregulerend. Dit waren nog eens tijden, weet u nog? Helaas loopt het vandaag de dag steeds verder uit de hand. De populatie neemt exponentieel toe en dit vinden wij, als Partij Tegen Konijnen (PTK), meer dan zorgwekkend.

Is het niet vreemd dat er tegenwoordig steeds meer wilde konijnen in grootstedelijke gebieden worden aangetroffen? Nee, dat is uitermate zorgwekkend. De PTK ziet dit als een directe provocatie naar de Nederlandse bevolking.

Uit onderzoek is gebleken dat erin 1945 per hoofd van de bevolking nog slechts 0,5139 konijnen waren. Vandaag de dag is dat gestegen tot 3,2367 konijnen per hoofd van de bevolking. In totaal zijn er dus op dit moment 51.787.200 konijnen in ons land. Vol is vol! Tot overmaat van ramp zijn er door inteelt ernstige mutaties opgetreden. Met als gevolg: gewelddadig gedrag naar een ieder die bij hen in de buurt komt. Tevens hebben wij uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de konijnen serieuze plannen hebben onze regering omver te werpen.

Wij als PTK willen deze konijnenterreur tegen gaan. Dat vraagt om drastische maatregelen .Steun ons de konijnen voor eens en voor altijd een halt toe te roepen. Bezoek onze website www.stopdekonijnen.nl en stem op de PTK tijdens de komende verkiezingen.