Hoe hij het voor elkaar gekregen heeft weten we niet, maar Uwe Boll heeft een aantal grote namen weten te strikken voor de verfilming van Dungeon Siege, de hack and slash RPG van Gas Powered Games. De film vertelt het verhaal van een gemeen leger dat door de wereld trekt, op naar Castle Ehb om daar de koning van de troon te stoten.De held die dit moet gaan voorkomen draagt de naam Farmer en wordt gespeeld door Jason Statham (The Italian Job, Lock Stock). Ron Pearlman (Hellboy, Enemy at the Gates) vertolkt de rol van Norick, vriend en compagnon van Farmer. Burt Reynolds vertolkt de rol van King Konreid en de vrouwelijke Terminator Kristanna Loken is Elora 'the Whip Woman', wie nog een belangrijke ondersteuning zal bieden aan The Farmer.

Meest opvallende in de kast is wellicht John Rhys-Davies, welbekend als Gimli in The Lord of the Rings. Hoewel Dungeon Siege ook een fantasy-film is, is hij dit keer niet getypecast als dwerg maar vertolkt hij de rol van een magiër genaamd Merrick. Verder treffen we ook Leelee Sobieski en Matthew Lillard aan in de cast. Een aantal rollen dient nog te worden ingevuld.

De voorgaande films van Uwe Boll waren regelrechte flops die hoog in de lijstjes met slechtste films allertijden staan. Of Dungeon Siege hetzelfde lot staat te wachten is nog maar de vraag, want Uwe heeft dit keer een aardige crew om zich heen vergaard, met onder andere Doug Taylor, David S. Freeman en Glenn Benest voor de screenplay, Daniel Clarke en Shawn Williamson als producers en costuumontwerper Carla Hetland.