Voor iedereen die het boeit welke personen de rollen in tussenfilmpjes vertolken, is er nieuws: de cast van Command & Conquer 3: Tiberium Wars is bekendgemaakt. Acteurs van onder andere Lost en Battlestar Galactica komen er in voor. Voor wie het allemaal wat zegt, deze namen komen zijn het: Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, Ivana Bozilovic, Shauntay Hinton plus nog een paar anderen.

In een persbericht, dat lachwekkend overdreven klinkt, zegt executive producer Mike Verdu dat "deze getalenteerde acteurs geweldige diepte en dimensie geven aan de C&C 3 spelervaring." Ook nieuwslezers en reporters komen voor in het spel. Zo zal de anchorman van een FOX-afdeling in Las Vegas, John Huck, rustig zijn Amerikaanse propagandapraatjes voort kunnen zetten, ditmaal echter in de fictieve omgeving van een game. Verder zal de acteur die de maniakale leider van de Brotherhood of Nod speelde, Joe Kucan, terugkeren in de rol van Kane.

Command & Conquer stond bekend om zijn leuke tussenfilmpjes met echte acteurs. In dit derde deel wordt die traditie voortgezet. Lees het hele persbericht hier.