Stemactrice Tara Strong had liever Charles Martinet als Mario in film gehoord

Stemactrice Tara Strong had liever Charles Martinet als Mario in film gehoord

Stemactrice Tara Strong heeft laten weten dat ze liever Charles Martinet als Mario in de aankomende animatiefilm had gehoord.

Dat laat de actrice - die bekend is voor haar optredens als Harley Quinn, Batgirl en Timmy Turner - weten in een tweet. Ze plaatste een foto van haarzelf met Martinet en meldde: "het zou Charles moeten zijn".

Daarmee refereert ze naar het feit dat Nintendo-mascotte Super Mario in de aankomende animatiefilm wordt ingesproken door Chris Pratt, en niet door Charles Martinet, die Mario in de games van stem voorziet. Afgelopen week kwam de eerste trailer van de volgend jaar te verschijnen film uit.

In vervolgtweets legt Strong uit dat haar opmerking vooral gebaseerd is op hoe belangrijk stemacteurs in games zijn. "Je stopt er minstens twintig jaar je hart en ziel in, helpt met de verkoop van merchandise, verdient miljoenen dollars voor bedrijven en maakt generaties blij. Hollywood boeit het niet."

Strong benadrukt overigens dat ze niets tegen Chris Pratt heeft. "Niemand zou Chris moeten veroordelen, het is een fantastische acteur. Dit gaat alleen maar over wat juist is. Charles had de rol aangeboden moeten krijgen."

Martinet zelf reageerde op Twitter ook nog op Strongs mening. "Ik hou van je Tara! Heel erg bedankt! Iedereen bedankt! Jullie liefde betekent meer dan je ooit kan weten, en het heeft mij echt geraakt. Mijn kleine ogen lijken vandaag te lekken.. dankzij jullie tedere genegenheid. Bedankt..."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maakt niet uit of ze niks tegen Chris heeft, dit is wel een dickmove. Gaan toch ook niet over haar zeggen dat iemand anders beter Harley Quinn had moeten zijn? Om Charles te prijzen zou ze ook kunnen zeggen dat hij de rol OOK goed had kunnen doen. Ben zelf wel erg benieuwd naar de film.

0
test

@-JK- Zo mee oneens. Charles IS Mario, die had op zijn minst als eerste gevraagd moeten worden. Je voorbeeld slaat ook nergens op, er is niemand die Harley Quinn al 20 jaar van stem voorziet in games waar nu een tekenfilm van uitkomt.

0
test

@Sisko het gaat er om dat ze zegt dat hij een betere keuze is, ik zeg dat hij een andere keuze zou zijn. Als je zegt dat iemand beter is dan is de ander dus slechter. Daar stoor ik me aan. Daarom geef ik dat voorbeeld om haar af te kraken met haar rol dat iemand anders daar beter voor zou zijn. en dat zij daar dan niet goed genoeg voor is, slechter word afgeschildert.

0
test

Ik moet wel zeggen dat ik een argument wel snap. Dat hoge Mario stemmetje werkt in de games omdat er toch niet veel verteld wordt. In een volledige film zou ik mij er ook een beetje aan gaan storen denk ik. In dat opzichte snap ik de keuze wel. We hebben ook nog niet heel veel gehoord in de trailer, dus het wordt denk ik afwachten tot de film er is om te oordelen of dit de juiste beslissing was. Maar hij zit wel in de credits en staat ook op imdb dus ik ga er vanuit dat hij op een bepaalde manier toch een rol speelt.

0

Aanbevolen voor jou