Stemacteurs hoofdpersonage Assassin’s Creed Valhalla bekend

Stemacteurs hoofdpersonage Assassin’s Creed Valhalla bekend

De stemacteurs voor de hoofdpersonages van Assassin’s Creed Valhalla, Eivor, zijn bekendgemaakt. Na release van de eerste trailer zijn de acteurs achter de stemmen onthuld.

In Assassin’s Creed Valhalla kunnen spelers wederom kiezen of ze willen spelen met een mannelijk of vrouwelijk personage. Voor de stemmen van het hoofdpersonage heeft Ubisoft twee Deense acteurs gecast. De mannelijke versie van Eivor wordt ingesproken door Magnus Bruun, vooral bekend voor zijn rol als Cnut in de serie The Last Kingdom. De stem voor de vrouwelijke Eivor wordt verzorgd door Cecilie Stenspil.

In eerdere Assassin’s Creed-games konden spelers ook al een keuze maken tussen spelen al een vrouw of een man. Syndicate had twee hoofdpersonages; een broer en een zus die spelers met elkaar kunnen afwisselen. Odyssey gaf de spelers ook de keuze om als man of vrouw te spelen, in dat laatste geval was er slechts één van de twee keuzes canon. Volgens narrative director, Darby McDevitt, op Twitter zijn beide stemmen in Assassnin’s Creed Valhalla canon. Hij zegt dat Ubisoft ook een truc achter de hand heeft om de keuze voor deze acteurs logisch te laten zijn. Hoe ze dat doen is niet bekend, spelers moeten de game spelen om daarachter te komen.

Assassin’s Creed Valhalla komt eind dit jaar uit op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Bekijk hier de eerste trailer voor Assassin’s Creed: Valhalla.

assassin's creed valhalla
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou