Stemacteur van Spider-Man aangekondigd | Gamer.nl

Stemacteur van Spider-Man aangekondigd | Gamer.nl

Stemacteur Yuri Lowenthal spreekt de stem in van Spider-Man in de gelijknamige PlayStation 4-game.

Gisteren werd aangekondigd dat de game op 7 september exclusief op PlayStation 4 verschijnt. Sindsdien heeft Game Informer, dat een exclusieve eerste blik op de game geeft in zijn nieuwe nummer, meer details bekendgemaakt rondom het spel.

Lowenthal zal de stem van Peter Parker, oftewel Spider-Man, inspreken. Eerder sprak hij de stemmen in van personages als Yosuke Hanamura in Persona 4, Nikola Tesla in The Order 1886, het hoofdpersonage in Sunset Overdrive en de prins in de Prince of Persia-reeks. Lowenthal bevestigde het nieuws zelf op Twitter.

Verder blijkt dat de game zowel op PlayStation 4 als PlayStation 4 Pro in 30 frames per seconde draait en geen microtransacties bevat. Mary Jane, de vriendin van Peter Parker, zit ook in de game en is zelfs speelbaar. Er zullen daarnaast diverse pakken voor Spider-Man in de game zitten. Het verhaal van de game speelt zich over een aantal weken af. Tot slot werd bekendgemaakt dat spelers fast travel kunnen gebruiken door de metro in New York te pakken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou