Nieuws
Borderlands 3

Troy Baker en Gearbox geven verschillende redenen voor afwezigheid in Borderlands 3

Stemacteur Troy Baker keert niet terug

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Troy Baker, de stemacteur van Rhys in Tales from the Borderlands, keert niet terug voor Borderlands 3. Baker zegt zelf teleurgesteld te zijn met de beslissing van Gearbox, terwijl Gearbox-directeur Randy Pitchford juist zegt dat de stemacteur zelf het aanbod heeft afgewezen.

Eind maart werd Borderlands 3 aangekondigd door Gearbox Software. In de aankondigingstrailer van het spel was, tot positieve verbazing van fans, te zien dat het personage Rhys uit Tales from the Borderlands ook aanwezig is in het nieuwe deel in de serie.

In Tales from the Borderlands werd de stem van Rhys ingesproken door Troy Baker. Baker is een bekend acteur in de game-industrie en sprak onder andere ook de stem in van Joel in The Last of Us en Booker DeWitt in BioShock Infinite. Tijdens de Supanova Melbourne-conventie heeft Baker nu echter onthuld dat hij niet terugkeert in Borderlands 3 als stemacteur van Rhys.

Baker zegt teleurgesteld te zijn dat Rhys voorkomt in Borderlands 3, zonder dat hij hier de stem voor heeft ingesproken. "Als Gearbox personages uit Tales from the Borderlands terugbrengt, moeten de oorspronkelijke acteurs van de personages ook terugkomen. Als fan vind ik dat je er niet zomaar een nieuwe stem onder kan zetten", aldus Baker.

Gearbox-directeur Randy Pitchford heeft via Twitter gereageerd op de situatie. Hij zegt dat Baker wel is gevraagd voor de rol van Rhys in Borderlands 3, maar dat hij het aanbod zelf heeft afgewezen. Pitchford geeft echter aan dat het niet uit zal maken dat Baker ontbreekt als stemacteur van Rhys, op basis van hoe het personage voorkomt in het spel. Wat voor rol Rhys gaat spelen in Borderlands 3 is niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ervaar de Omen X Mindframe-headset op de Omen Arcade Update: De beste gamedeals van de week: Assassin's Creed Odyssey, Black Ops 4 en meer
1

Reacties op: Troy Baker en Gearbox geven verschillende redenen voor afwezigheid in Borderlands 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Shinjite

    • 11 april 2019 18:40
    Tja wie weet wat hier heeft afgespeeld.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.