Stemacteur teast nieuw Destiny-project

Stemacteur teast nieuw Destiny-project

Lance Reddick, de stem van Zavala in Destiny, zegt bezig te zijn met een nieuw project voor de franchise. Dit maakte hij bekend op Twitter.

Lance Reddick, de stem van Zavala, plaatste een tweet waarin hij een kleine rondleiding van zijn nieuwe studio gaf, die in zijn kledingkast is gemaakt. Reddick laat vervolgens weten dat hij iets aan het opnemen is voor Destiny! Omdat veel studio's op dit moment gesloten zijn door het coronavirus, moeten sommige acteurs een andere manier verzinnen om toch door te kunnen werken. Reddick heeft de oplossing gevonden in zijn kledingkast.

Waarschijnlijk heeft Reddick het over een nieuwe toevoeging aan Destiny 2, aangezien de tweet de hashtag van die game bevat. Verder laat Reddick niets los over de inhoud van zijn aankomende acteerwerk. De tweet is hieronder te bekijken.

Er bestaat ook een kans dat Reddick bezig is met Destiny 3. Er gaan al lange tijd geruchten rond dat het derde deel in de franchise in ontwikkeling is. Volgens het laatste gerucht zijnChicago, Europa en Venus een aantal locaties in de nieuwe Destiny-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gok de jaar 3 DLC die (waarschijnlijk) in September gaat uitkomen.

0

Iemand een idee wat de spelers aantallen zijn van destiny op steam? Current peak 56,404 61,119 Destiny 2 Meer mensen dan ik had gedacht

0

Aanbevolen voor jou